Billiga lamellgardiner på nätet och i Stockholm och Göteborg

Lamellgardiner är otroligt vackra och passar i de flesta moderna hem. Dessa fungerar bra som solskydd och med ställbara lameller kan du själv reglera hur mycket ljus du vill släppa in i rummet. Det finns många olika utföranden, modeller och färger att välja mellan när du ska köpa lamellgardiner på nätet eller i Stockholm, Göteborg eller Malmö. Denna variant kan beskrivas som en uppförstorad persienn där lamellerna går vertikalt istället för horisontellt som de gör på en traditionell persienn. Lamellerna är ofta en decimeter eller mer i bredd.

Billigast på nätet

Svart och vita lamellgardinerDet finns massvis med butiker som säljer billiga lamellgardiner på nätet. Oftast till en bråkdel av vad de kostar i fackhandeln i till exempel Helsingborg eller Malmö. Ofta går det att beställa tygprover från nätet om du vill känna och se lite närmare på tyget innan du beställer gardinen på nätet. På nätet har du ett enormt utbud att välja mellan och det går snabbt att surfa runt mellan olika butiker för att jämföra priser på lamellgardiner. Skulle du istället besöka varje butik personligen så hade det tagit långt tid att köra runt, speciellt om du bor i en större stad som Stockholm eller Göteborg. Jag föredrar att köpa gardiner online eftersom det är billigare att handla på nätet, det går snabbare att besöka många butiker och utbudet är mycket större. För det mesta går det dessutom snabbt att få hem sina produkter. Eftersom man sällan måste ha dem samma dag tycker jag att det är värt att vänta någon dag på leveransen eftersom man kan fynda billigt på nätet.

Lamellgardiner i Stockholm

Det finns massor av butiker som säljer lamellgardiner i Stockholm. Tillhör du de som helst vill känna och klämma på sina nya tygbitar innan du köper dem så har du mycket att välja på om du bor i Stockholm. Du hittar  utan problem billiga varianter i Stockholm. En populär butik som säljer lamellgardiner i Stockholm är Jysk. Här kan du välja mellan massor av billiga modeller för alla smaker.

Eller i Göteborg

Även i Göteborg är utbudet stort och du som bor här har många butiker att välja mellan. Besök flera olika återförsäljare för att hitta billiga lamellgardiner i Göteborg som passar i ditt hem och som du tycker är vackra. Självklart tar det lite längre tid att köra runt till olika återförsäljare i Göteborg med det kan det vara värt för att hitta den billigaste lamellgardinen i Göteborg. Fördelen med att handla i Göteborg jämfört med på nätet är att du oftast kan få med ditt köp hem på en gång om du inte behöver en måttanpassad lamellgardin utan du kan nöja dig med en standard som de har på lager i Göteborg.

Lamellgardiner passar även perfekt som rumsavdelare om du vill ha dem till det. Lamellerna kan fås i många olika färger och mönster och det går även att kombinera olika färger på lamellerna för en unik produkt. Normalt levereras de komplett med allt som behövs för att monteras och användas utan att behöva köpa till något extra tillbehör. De kan antingen köpas i standardstorlekar eller som måttbeställda. Jag rekommenderar måttillverkade lamellgardiner för bästa resultat men det är upp till dig att välja vad som passar dina behov bäst. Bra att veta är att de för det mesta är enkla att montera på egen hand. Behöver du hjälp att  med monteringen så fråga din återförsäljare. De kan för det mesta hjälpa till med monteringen alternativt rekommenderar någon seriös hantverkare som kan hjälpa dig montera din lamellgardin.