Billiga rullgardiner i Stockholm, Göteborg och Malmö

Rullgardiner är perfekta i sovrum då de stoppar stora delar av ljuset och ger ett rogivande mörker vilket bäddar för en skön sömn.

Vackra rullgardiner

En rullgardin med fjärilarDu kan få rullgardiner i alla möjliga tyger, mönster och färger. Kanske vill du ha en tunn rullgardin som bara stoppar de starkaste av solens strålar eller så vill du ha en tjock mörkläggningsgardin som hindrar så gott som allt ljus från att tränga in rummet. Din rullgardin kan fås i enfärgade tyger eller med alla tänkbara mönster som till exempel blommiga, randiga eller med något roligt motiv som passar i barnkammaren. Rullgardiner för barnkammaren är populärt eftersom det möjliggör att man får det mörkt även mitt på dagen när de minsta barnen ska sova. En bebis sover bättre om det är mörkt i sängkammaren och då passar en rullgardin med barnmotiv perfekt. Det finns massor av roliga barngardiner att välja på.

Rullgardiners funktionalitet

En klassisk rullgardinRullgardiner kan antingen rullas upp och ner för hand med hjälp av en lina, alternativ dras den ner för hand genom att man tar tag i gardinen och sedan rullas den upp automatiskt med hjälp av en fjäder som spänns när man drar ner rullgardinen. Fjädermodellen kan ibland vara svår att få att stanna nere, speciellt när den börjar bli lite sliten. Då kan man få lirka lite med gardinen innan den stannar nere. Fördelen med en rullgardin med fjäder är att man slipper rulla upp den för han, man bara hakar av den från låst läge så åker den upp av sig själv igen. Risken att detta händer av sig själv mitt i natten är minimal så du behöver inte vara orolig för att få din sömn förstörd av din rullgardin.

Billiga rullgardiner

Billigast rullgardiner i Stockholm hittar du enkelt genom att jämföra priser på nätet. De flesta butiker som säljer gardiner i Stockholm har hemsidor där de listar sina priser och visar upp sina modeller. Då kan du enkelt surfa runt och hitta din gardin på nätet. Kan du tänka dig att beställa din rullgardin online så har du ännu fler butiker att välja på och chansen att spara pengar ökar markant. Letar du efter billiga rullgardiner i Göteborg så hittar du dem på samma sätt som beskrivs ovan för rullgardiner i Stockholm. Samma sak gäller naturligtvis även för Malmö, Uppsala och övriga städer i Sverige. Tänk dock på att ju mindre stad du bor i desto större möjlighet har du att hitta billigare gardiner på nätet jämfört med i din hemkommun.

Var kan man då hitta billiga rullgardiner online? Några av de största aktörerna Jusk, Ikea och Persiennkompaniet men självklart finns det hur många stora som små återförsäljare av rullgardiner i Stockholm, Göteborg och Malmö. I övriga landet är utbudet mer begränsat men i de flesta städer finns det tillräckligt med butiker för att du ska kunna hitta billiga rullgardiner som passar dina önskemål och krav.