Köp billiga hissgardiner i Stockholm och Göteborg

Hissgardiner är otroligt vackra och ger ett hemtrevlig intryck i de rum som utsmyckats med dessa. Knythissgardin är en stor favorit och denna har snören för att knyta fast din hissgardin när du hissat upp den.

Köp billiga hissgardiner på nätet

Det finns mycket pengar att spara på att fynda billiga hissgardiner på nätet jämfört med att köpa dem i en affär i Stockholm eller Göteborg. Handlar du på nätet kan du dessutom leta efter den perfekta modelleni lugn och ro utan stressen som finns i ett traditionellt varuhus. Självklart kan det vara kul att känna och klämma på de som finns i butiken i Stockholm eller jämföra tyger till hissgardiner i Göteborg men de bästa priserna hittar du på nätet.
Vackra hissgardiner

Välja tyg

När du bestämt dig för att köpa en hissgardin har du många olika tyger att välja på och ibland kan detta val av tyg vara svårare än själva valet av gardin. Vill du ha en enfärgad hissgardin eller en vacker variant med ett snyggt mönster på? Materialet kan även variera. Personligen tycker jag att linne är get ett väldigt vacker intryck. Men vill du ha en i bomull eller sammet så finns det naturligtvis med att köpa på nätet. Till jul kan det vara kul med en hissgardin i jultyg så att man får den rätta julstämningen i sitt hem.

Sy själv

Tycker du att det är kul att sy och vill få en väldigt billig hissgardin så kan du sy den själv. Det är inte så svårt och det finns massor av passande tyger att köpa på nätet för den händige som vill skapa på egen hand. Dessutom är det väldigt kul att sy dem själv så man behöver inte bara göra det för att spara pengar. Man kan göra det för nöjet med och för känslan av att ha skapat sina fönsterdekorationer på egen hand. Det finns massor av bra guider till hur man syr en hissgardin själv på nätet för den som är intresserad av detta.
En randig modell med snören att knyta med

Olika storlekar

Hissgardin 160 cm är nog en av de mest populära storlekarna och återfinns därför i många olika utförande. Självklart kan du få ditt exemplar i andra bredder med. Det finns ett antal standardmått på hur breda de modeller som säljs är, 140 cm, 160 cm, 180 cm eller 200 cm är vanliga mått på hur breda de varianter som säljs på nätet är. Duger ingen av dessa så kan du självklart beställa en måttsydd hissgardin på nätet från de bättre butikerna eller varför inte sy en egen så får du den precis efter dina egna önskemål. Men som sagt många vill ha en på 160 cm till sina fönster och därför är utbudet störst för denna storlek.

Var passar denna modell?

En hissgardin passar utmärkt i köket tycker nog de flesta. Men den är även vacker i vardagsrummet eller varför inte ha den i sovrummet! Egentligen passar denna eleganta gardin i alla rum. Den ger ett mysigt och hemtrevligt intryck till ditt hem. De är en vacker detalj i alla hem inredda med kärlek och personlighet. Att bara hissa gardinen delvis och knyta fast den med knytband skapar en vacker inredningsdetalj i ditt hem. Många inreder sitt hem med denna vackra skapelse. Köp din billiga hissgardin på nätet idag!