Njut av den svenska sommaren under en terrassmarkis

Terrassmarkiser är stora markiser som kan skugga stora ytor. Perfekt för att skugga din altan eller en annan plats i din trädgård. Tänk vad härligt det är att kunna njuta i sin trädgård även mitt på dagen när solen är som starkast mitt i sommaren. Tack vare din markis så slipper du bränna dig bara för att du vill äta ute. Istället kan du sitta svalt i skuggan under den.

Spar pengar på ikea

Visste du om att IKEA har gardiner? Det har de nämligen och som alltid så är det otroligt billigt där jämfört med i många andra butiker. Så funderar du på att byta ut dina nuvarande så kan det vara smart att ta en tur till deras varuhus för att se vad de har för olika modeller. Alternativt kan du besöka deras hemsida på länken ovan för att komma direkt till rätt avdelning. Då ser du snabbt vad de har för utbud och om det är någon modell som passar din smak och plånbok.

Vad är gardiner?

En vacker gardinDe flesta vet nog vad gardiner är. Men om du undrar vad det är för något så kan jag upplysa dig om att det är ett tygstycke som normalt hängs i anknytning till fönster. Det är deras vanligaste användningsområde. Gardiner kan dock även placeras vid vid dörrar till exempel vid altandörren. En del gardiner är även lämpliga som rumsavdelare för att skapa flera mindre rum av ett stort rum.

Det finns olika typer av gardiner i olika material. En del gardiner är veckade medan andra är raka. En del hänger sidan om fönstren medan andra hänger ovanför och en del kombinerar båda utförandena.