Spar pengar på ikea

Visste du om att IKEA har gardiner? Det har de nämligen och som alltid så är det otroligt billigt där jämfört med i många andra butiker. Så funderar du på att byta ut dina nuvarande så kan det vara smart att ta en tur till deras varuhus för att se vad de har för olika modeller. Alternativt kan du besöka deras hemsida på länken ovan för att komma direkt till rätt avdelning. Då ser du snabbt vad de har för utbud och om det är någon modell som passar din smak och plånbok.

Får jag välja en av deras att rekommendera så blir det nog EMMIE som du ser på bilden här bredvid. En härligt somrig gardin med små fina rosor på och knytöglor längst upp. Hemma hos oss hittar du denna gardin i sovrummet där den ackompanjeras av en rullgardin, även den från IKEA. Detta tycker jag är ett perfekt par, en har en praktiskt funktion medan den andra är en ren dekoration. Även om denna är väldigt somrig av sig så är det inte fel att ha den på hösten eller vintern med. Det är nästan då den passar bäst när det i övrigt är mörkt och trist ute. Då behöver man något uppiggande som påminner en om sommaren och vad gör det bättre än denna vackra tygbit?

Men de har många andra modeller och färger att välja på så vill du ha något annat till ditt hem så hittar du säkert det med där. Utöver gardiner har det ju även massor av andra trevliga produkter. Fördelen med att köpa allt på IKEA är att man enkelt kan matcha då de har ett helhetstänk som genomsyrar alla deras produkter. Så du kan få sängkläder som matcher eller mattor i färger som kompletterar.

Oavsett om du letar efter nya handdukar till badrummet, en soffa till vardagsrummet eller en bokhylla till läshörnan så kan du hitta det billigt på IKEA. Så sluta kasta bort pengar i onödan på dyra designföremål från eleganta inredningsbutiker när du kan köpa nästan lika dana produkter på Sveriges billigaste varuhus.